Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I Vädurens tecken

Blommande träd avspeglar sig
i mynningen till himmelens spegelhinna
och blir bakgrund till de tecken
som omvandlar vardagens intermezzon till
de pinsammas tingens fondvägg

Det gäller att snabbt rör oss genom händelserna
medan de nattliga silhuetterna
har just packat

När månen går upp på kvällen
har verkligheten och dess händelser redan stagnerat
Jag har för länge sedan flytt undan världen
i månens flytande mörka materia
medan de Onda krafterna
omvandlar tiden tecken
till katastrofer i mitt liv
Slutligen har verkligheten fått nog och sett till
att allt försvinner i tidens mage




Fri vers (Modernistisk dikt) av Lennart Andersson
Läst 89 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-03-12 10:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lennart Andersson