Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lägger mig platt

Jag kastar min själ på ark. Glimtar av ljus strilas
inför obehaget. Att vila platt mellan raderna.

Jag dör nästan. Jag särskiljer drömmen.
Vågar.
Vågar igen.




Fri vers (Fri form) av Hestia VIP
Läst 181 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2019-03-12 21:50



Bookmark and Share


  Ezmeralda VIP
Bra text, fångade mig!
2019-03-14

    ej medlem längre
Tycker verkligen om den här.
2019-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Hestia
Hestia VIP