Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspiration från George Bizets opera Carmen


SÅ AKTA DIG!

 

Veckans städning 

är nästan klar

 

njuter av tysta rum

kaffe och mandelkaka

 

ensamhetens 

vederkvickelse

 

till tonerna av Carmen

kärlek, lidelse, galenskap

 

musiken fyller mig

väcker känslokaos

 

hjärtat svämmar över

och jag sjunger med

 

kärlek är en farlig lek

så akta dig!

 

jag är levande




Fri vers (Prosapoesi) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 269 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2019-03-15 17:30



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Ja, det är gott att lyssna till musik...
2019-03-17

  Lars Hedlin
Härlig ton och känsla i texten!
2019-03-17

  M.Eta
Skön känsla när städningen är klar!
2019-03-17

  AiA Maria den fria
Alldeles underbart
Falla fritt
I tillit
-ett öppet hjärta

Tack!
2019-03-16

  Blomma-Stjärna VIP
vet inte hur det gick för Carmen - viljestark i kärlek fick hon nog lida för det - men det är dags att ändra på - låta kärleken säga; akta dig! jag är levande
2019-03-15

  Öknens Ros VIP
Kärlek härligt men ibland farligt!
2019-03-15

  Marita Ohlquist VIP
Kärlek kan vara som att hoppa fallskärm och hoppas att man landar mjukt!
2019-03-15

  Feliaxel VIP
Håller med att kärleken kan vara farlig
Men ack så underbar
2019-03-15

  Niliboy
Ja, vi lever å aktar oss så gott vi kan!
2019-03-15

  Poeten Salvador VIP
Ser din blick
2019-03-15

  ULJO
Kärlek är farligt men ack så underbar
2019-03-15

  Fulbergarn
Carmen är inte att leka med
2019-03-15
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP