Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KNOPPFJÄLL - tanka

Syrenens knoppar

oanständigt svällande

kan inte vänta

vill klä av sig vinterdräkt

visa fräscha vårkläder




Bunden vers (Tanka) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 238 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2019-03-14 17:08



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Härligt...bara de inte slår ut för tidigt så att de fryser...
2019-03-17

  Lars Hedlin
Gillar!
2019-03-17

  AiA Maria den fria
Tack för Tankar-I tiden som är nu !
2019-03-15

  M.Eta
Vem vill inte det? !!
Bra tanka!
2019-03-14

  Poeten Salvador VIP
Inlevande. Dessutom hittade jag glädje i andra raden
2019-03-14

  Feliaxel VIP
Ett säkert vårtecken
2019-03-14

  ULJO
........när knoppar brister
2019-03-14

  Öknens Ros VIP
Sensuellt om syrenens svällande knoppar.
2019-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP