Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att sluta drömma






En tanke
som ven genom huvudet.
Och så iväg

Den sade mig något.

Jag kanske drömde.
filosoferade
eller så längtade jag.









Prosa av Lars Gullberg
Läst 145 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-09-12 12:24



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Längtan går genom alla ord. Du fångar den fint!
2019-09-13

  KattenKin VIP
Vilken fin känsla i texten, den dröjer sig kvar som sorglig och insiktsfull.
2019-09-12
  > Nästa text
< Föregående

Lars Gullberg