Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är Du



Du är den delen
du ska vara
i det stora HELA

en viktig kugge i maskineriet
utan Dig fungerar det ej

Du är Du
unik i universum
är Du




Fri vers av lila fjäderblomman VIP
Läst 182 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-03-15 23:31



Bookmark and Share


  Blomma-Stjärna VIP
starkt talande och klart - enkelt och underbart!
2019-03-21

  Marita Ohlquist VIP
Underbara ord att bära med sig i vardagen!
2019-03-18

  Lars Hedlin
Underbart! Det är du med fina poet vän! Varm kram :)
2019-03-17
  > Nästa text
< Föregående

lila fjäderblomman
lila fjäderblomman VIP