Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det sista slaget

Lämna något i pant
innan du stjäl mitt hjärta
Och rider ut i mörkret
En kram kanske
Eller ord
som kan få tiden att stanna
Jag väntar, har alltid väntat
på den dagen
Då alla slag är vunna




Fri vers av Erapoetina
Läst 229 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2019-03-16 07:30



Bookmark and Share


  Domenico VIP
En anmaning värd att lyssna till...
2019-03-16

    ej medlem längre
Tycker om rytmen och den skenbara lättheten som flyter genom dina ord.
2019-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Erapoetina
Erapoetina