Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det mesta är anti i världen...


PRO & ANTI


Pro ikonen; klimat Greta.
Anti kärnvapen.
Anti terrorism.
Anti krig.
Anti hungrande barn.
Anti kyrkans pedofili.
Anti droger och alkohol.
Anti BREXIT.
Anti svensk politisk korruption.
Anti girighet.
Anti ego och särintressen.
Anti...
Anti...
Anti...
Pro medmänsklighet.
När ska himlen bli blå igen?




Fri vers (Fri form) av Johanne Rydgren Rilje
Läst 142 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-03-16 12:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johanne Rydgren Rilje
Johanne Rydgren Rilje