Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Limerick

 

 

en passionerad man från Climax

mot sin klåda använde bivax

han gnodde den så

den nästan blev blå

och tänk då, det gick alldeles strax

 

 




Bunden vers (Limerick) av Öknens Ros VIP
Läst 213 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2019-03-16 16:21



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Frågan återstår: Blev han av med klådan?
2019-03-19

  bohemen VIP
Mera humor!
Det behövs...

Bohemen
2019-03-16

  Fulbergarn
ha ha :)
2019-03-16

  Niliboy
Ja, den var rolig å fyndig

2019-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP