Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BLÅTT - haiku

Backen lyser blå

sippors nätta ansikten

mot hjärtat lyser




Bunden vers (Haiku) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 230 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2019-03-20 19:15



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Underbart!
2019-03-24

  Fem hjärtan VIP
Din fina Haiku kommer som ett vårtecken..ser ett hav av blåsippor framför mig
2019-03-22

  Anya VIP
Åhhh jag ser blåsippor framför mig. Har de kommit till er? Här är det massa snö.
Jaa de lyser verkligen mot hjärtat. Bra!!!
2019-03-21

  Niliboy
Fint med blått men alla blommor är vackra, här droppar det från taken tii glädje!
2019-03-21

  M.Eta
Fin haiku!
2019-03-21

  Feliaxel VIP
Längtan är stor efter vårens färger
2019-03-20

  Marita Ohlquist VIP
Ögonfröjd!
Jag har precis hört koltrasten för första gången i år, öronfröjd.
2019-03-20

  Fulbergarn
Härligt härlig,
här är det
vitt vitt vitt
men lera på vägen
så snart så
2019-03-20

  ULJO
En härlig syn
2019-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP