Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Säg det inte

Säg det inte, säg det inte, säg det inte.

Säg det inte förens du helt ärligt menar det.

Säg det inte förens du inte ser något annat än hans ansikte när du tänker orden.

Säg det inte, säg det inte, säg det inte.

Säg det inte förens orden ligger på tungan och känns så ljuvliga att du inte vill svälja de igen.

Säg det inte förens du är säker på att du inte vill ta tillbaka det oavsett vad som sker sen.

Viska det inte in i natten när han sover, låt det inte glida ut en sömndrucken morgon.

Säg det inte, inte än.




Fri vers av brist
Läst 143 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-03-18 10:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

brist