Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Personligtbrev hos arbetsförmedlingen.

Jag är
Social, ansvarsfull och medveten.
Liten, värdelös och onanifantast.
Jag är
begåvad, kreativ och perfektionist
Tråkig, intensiv och maschokist.
Jag kan
Franska, spanska och danska
Knulla, knarka och tjackdansa
Jag har
Körkort, familj och kompetens
Klamydia, aids och är inkontinent.
Jag vill
Jobba, gå i pension och bli rik
leva i frihet i mitt eget jävla liv.




Fri vers (Spoken word/Slam) av Whirlwindpoesi
Läst 435 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2019-03-18 11:50



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vad bra! Driver på ett härligt sätt med alla dessa klichéer. Jag hade lätt anställt dig!
2019-03-27

  Anya VIP
Gillar tonen här. Allvar, humor och kaxighet. Bra!
2019-03-26

  Gunnar Hilén VIP
Du får jobbet ! Du kan både knulla och jobba ju !
2019-03-21

  Åsa Njunjes
Fick mig att se (och le åt) min egen sida ”fröken perfekt” som inte vill befatta sig med skuggsidan. Gillar!
2019-03-20

  Sofiisenasa
Älskar!
2019-03-18

  AKT VIP
Precis vad jag just skriver,
fast kanske lite mindre överdrivet.
2019-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Whirlwindpoesi