Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Levande

Håller andan
För Om du
hör Mig
andas
Vet du om Att
jag förlorat
För att andas
Samma
Luft som dig
Kväver mig.
Stryp mig
Långsamt
Så jag känner
Mig
Levande
Fast
Jag är
Död.




Fri vers av Whirlwindpoesi
Läst 208 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-07-10 09:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Whirlwindpoesi