Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dig

En mur
som rivits ner
Finns ingenting
kvar av det som
var
Bara det som är
inte längre en
fantasi
utan en verklighet
jag gillar
ibland känns det
som att jag
förlorat all min
kraft att
fantisera
Nog är det bara
så att jag
inte behöver den
längre
Behöver inte längre
Fly
bara leva i nuet
att kraftlöst
falla mot marken
in i
dina armar
inte längre en
Fantasi
Utan
En verklighet
Jag gillar
Dig.




Fri vers av Whirlwindpoesi
Läst 165 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-05-11 07:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Whirlwindpoesi