Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vändning

För ett
år sedan
ville jag

mer än
någonsin
för en
minut sedan
ville jag
kyssa sönder
din kropp
dina läppar
ditt leende
mer än
någonsin
vill jag
aldrig mer
dö.




Fri vers av Whirlwindpoesi
Läst 144 gånger
Publicerad 2020-05-10 10:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Whirlwindpoesi