Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kulspel

Orkesterns symfonier
Balanserar det
Undermedvetna
Undergiven i
min Livssituation
Cirkulerar
Onanerar
Fantiserar
Jag om
En plats där
Jag inte är
Fast i en
34000 Labyrint.
Kulspel
Kul
Spel
Livet.




Fri vers av Whirlwindpoesi
Läst 210 gånger
Publicerad 2019-07-10 09:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Whirlwindpoesi