Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du


Jag vågade aldrig säga

vad jag kände

Nu ljög jag för dig

Min kropp sa det

när jag var full

Vi dansade och våra blickar

sa det som vi inte vågade säga

som nyktra

Vi var lustfyllda med andra och varandra

men aldrig själva

för om vi hade varit ensamma

tillsammans

hade det varit

på riktigt

Med avskalad hjärtan och

avtagna masker

Det vet vi båda jag

inte

hade klarat




Fri vers av mixedconfusion
Läst 245 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-03-18 22:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mixedconfusion