Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Cykler cykler cykler


Sång till mig själv

Jag är bokstavstrogen grafomaniker
och audiofil visualisator

Mina kreationer är ett slags
biprodukter av mitt vara

 

Grafiska, auditiva och visuella utsöndringar

 

Jag andas in världen med mina sinnen
och utandas text, bild och ljud
Fantasier och minnen
för andras sinnen
Fantasier och minnen
och utandas text, bild och ljud
Jag andas in världen med mina sinnen

 

Grafiska, auditiva och visuella utsöndringar

 

Jag är bokstavstrogen grafomaniker
och audiofil visualisator

 

Mina kreationer är ett slags
biprodukter av mitt vara




Fri vers av Algotezza VIP
Läst 158 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-03-19 20:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP