Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fritt fall

 

Vid kanten är det

så mycket klarare 

som om alla svar fanns

men jag är en tokig kvinna

på väg någon annanstans

 

 

 




Fri vers av StinaJ VIP
Läst 232 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2019-03-19 21:23



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
In i det oändliga
2019-03-24

  Annie b'larsson VIP
Svaren finns, men dom blåser ju omkring. Vi kvinnor som vill bort ifrån de som vill oss illa, vi är alltid på väg någon annanstans och då blir vi naturligtvis kallade för tokiga. Ha! Det är deras svar på att de förlorar oss. De har inga bättre svar.
2019-03-20

    ej medlem längre
En fransk filosof menade: revolten är tecknet för människan. Här är ett exempel. Fint!
2019-03-20

  Marita Ohlquist VIP
Man behöver inte alla svaren för att leva ett bra liv!
2019-03-20

  ULJO
Att känna sig tokig gör väl livet så mycket enklare att leva.
2019-03-20

  Feliaxel VIP
Livet kan kännas som fritt fall ibland
2019-03-19
  > Nästa text
< Föregående

StinaJ
StinaJ VIP