Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


OM KRAMAR

Vad kramar är ?
av vilken art och sort ?

i vilken grad ?


Dom tynger ner


Dom gör en glad


Dom ger en stöd

vid någons död

Dom håller kvar

och väntar svar

Min bästa sort
-den flyger bort

Den dyker opp
som en såpbubbelsort...

 

Vi klämmer till - helt kort
till mig och till dig
dom lyfter i vinden ..bubblor
sen blåser dom bort


Den känslan den synen 
vi  haft där tillsammans
den var kanske bäst


men


kort

'




Fri vers (Fri form) av Ciralina eller Annmari Nyzell VIP
Läst 232 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-03-20 10:06



Bookmark and Share


  Minkki VIP
många fasetter Du fått fram här
2019-03-21

  LenaJohansson VIP
Härlig kramdikt!
2019-03-20

  Solstrale VIP
Ja kramar utan dem...fint frammanat med rytm och säker ton!
2019-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Ciralina eller Annmari Nyzell
Ciralina eller Annmari Nyzell VIP