Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Prolog

 

Prolog

 

Tanken väcktes igen,

när jag såg havet och platsen 

där 2 världshav möts

Bredvid den kraftfulla oceanen

ska jag sitta vid stranden

känna historien rinna igenom

mitt pulserande blod

och när det forsar fram

ska jag återigen skriva

allt som vi har upplevt

från det vi föddes

tills vår tid är ute

Det är en mäktig historia

från svunna tider

till det som är framtiden

om det ska jag skriva

och skapa en berättelse

 

Fortsättning...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av StinaJ VIP
Läst 251 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-03-21 00:26



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bra och fint skrivit!
2019-03-24

    ej medlem längre
Människa som människa och människa som subjekt: låt oss höra. Du anknyter till där jag avslutade mitt resande. Det här skall bli intressant.
2019-03-21

  Larz Gustafsson VIP
Godahoppsudden?
2019-03-21

  ULJO
Ser fram emot att höra fortsättningen.
2019-03-21
  > Nästa text
< Föregående

StinaJ
StinaJ VIP