Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Akta!

 

Akta!
För skuggorna!

Det är bara början!

Akta!
För mardrömmarna!

Det är bara början

Akta!
För lögnerna

Det är bara början!

Akta!
De långskäggarna!

Det är bara början

Akta!
De onda krafterna

Det är bara början!

Akta!
För flyktingarna!

Det är bara början på invasionen!

Akta!
För granarna!

De är bara rasister!

Akta!
Miljöaktivisterna världen över!

Det är bara början!

Akta!
Demokratin

Nerräckningar har bara börjat … slutet!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 232 gånger
Publicerad 2019-03-21 11:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP