Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När nu våren









tar sitt första
andetag


vilar


fälten
ännu tomma


natt
blir till dag



din själ
är

min blomma






Fri vers av Jörgen Jalmo
Läst 362 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-03-22 18:02



Bookmark and Share


  alvan
Ljuvlig och mjuk...
2019-03-24

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Njuter av din vackra dikt!
2019-03-23

  Öknens Ros VIP
Få ord men säger mycket.
2019-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Jörgen Jalmo
Jörgen Jalmo