Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag har ett par gånger av misstag "tvättat" pengar.


Tvätta pengar

 

 

att tvätta pengar själv jag gjort

det har blivit en riktig sport

 

mynten blir så fina och blanka

sedlarna viks med en planka

 

tvättas i 40 grader, lufttorkas lätt

det här är ett smidigt sätt

 

att göra svarta pengar vita

på det kan du lita1




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 141 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-03-22 13:28



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Kul idé! Jag har tvättat en mobiltelefon. Det gick inte så bra:(
2019-03-22

  Kungskobran VIP
Penningatvätt
är ett sätt
att sätta sprätt
på stålarna
som alla vill ha
2019-03-22

  Bodingen VIP
Sch...om bankerna får nys om det här blir det en till avgift och en ny blankett att fylla i där man på heder och samvete redovisar varför, hur, vart, när och framförallt kan bevisa ATT man gjort det
2019-03-22

  Cikoria Blå VIP
Det var ett bra tips.
Men det är ju dikt då jag vågar inte testa...
2019-03-22

  Fulbergarn
ha ha

Tipsa bankerna!
2019-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP