Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Killar i grupp


är fasansfulla varelser

vi bör alltid hållas i minoritet
med kvinnor i majoritet

med kvinnor vid makten
så att kvinnan blir normen

där vi anpassar oss























Fri vers (Fri form) av S.A.I. Steve Lando VIP
Läst 321 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2019-03-22 13:52



Bookmark and Share


  Tea Frid
Enkelt och effektfullt, mycket innehåll på liten yta.
Minns samtalet med en man som oroades över allt prat om att kvinnor behöver bli tuffare för att matcha männen. Han sa: vi behöver inte fler som snusar spottar och är uppslukade av karriären.
Det gäller verkligen att hålla liv i normen om hänsynsfullhet.
2019-03-24

  Öknens Ros VIP
Unga killar i grupp utgör en risk för tjejer/kvinnor.
2019-03-22
  > Nästa text
< Föregående

S.A.I. Steve Lando
S.A.I. Steve Lando VIP