Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skoldag 2.0

Jag hör röster om föda i repris och ett liv som vill avslutas.
Låsta dörrar och färgade golv.
Jag kan inte tiga.
Jag berättade.
Du blånekar.
Röster jag hörde tystnade.
Spekulationer och blickar sopar undan allt som kommer i dess väg.
Konflikter trappas upp.
Inget blev bra, inget hjälpte.
Och jag som bara skulle prata om lässtrategier.




Fri vers av Sinde
Läst 405 gånger och applåderad av 3 personer
Utvald text
Publicerad 2019-03-22 16:04



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
olika ryggsäck = olika sanning är svaret.. hm bra gestaltad problematik det är inte lätt alltid
2019-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Sinde