Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tall


en enda tanke behöver tallen ha om vintern
men det vet man ju hur svårt det kan vara att hålla kvar en tanke
det pratas så mycket, speciellt inuti
om jag promenerar och närmar mig en bil, kan man säga att jag närmar mig en sanning då?
den som la gatstenarna här en gång i tiden måste ha vetat vad rader betyder
muren däremot är ännu äldre och oregelbunden
stora stenar huller om buller och ändå passar de exakt ihop
en pärlhyacint är egentligen bara en samling puffärmar
måltiden den som utplacerat just den där stenen fick efter utplaceringen hoppas jag smakade riktigt bra
välförtjänt var den i alla fall
kullen ligger kvar i stället för att ha rasat ner för längesen
utbildningsminister Ekström liknar ju Gösta Knutsson
en massa blå puffärmar utan resten
var är alla
inte vet jag vad man kan säga till folk
det finns så mycket och egentligen ingenting att säga
tallen klarar tydligen att hålla i sin tanke trots allt




Övriga genrer av Gunwale VIP
Läst 280 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-03-23 01:21



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Underhållande läsning - det gäller att hänga med i svängarna!
2019-03-23

  Nanna X
Roligt att läsa sånt välskrivet free flow av dig. Känner igen mitt eget splittrade men ändå sammanhållna associationsflöde. Men vilken tallens tanke var får man väl aldrig riktigt veta?
2019-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP