Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Älskade söner

Hjärtat är till bredden fyllt av kärlek
Sprängfyllt är bröstet av stolthet
Ni har vuxit till älskade män
Men i mina ögon
Så är ni alltid mina pojkar
Tiden har gått så fort
Och nuförtiden
Så springer det små
Som kallar mig
Farmor




Övriga genrer av Nina Nightwish
Läst 159 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-03-23 15:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish