Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Natten är den tid då dagen drunknar

Det gäller att hålla jämn takt
Med de kvinnor som fötts vanbördiga
Som med sina ödsliga röster
Håller kontakt med varandra när de är på jakt
I den jämnsvarta natt då Ordet förändrades till Något evigt
Vi har alla ute efter en ny verklighet
Som med sina mångfaldiga finkalibriga fokus
Som slukar oss och stämmer om oss
Till en bländvit verklighet
Det är alltså en av dessa mornar
När livet börjar om




Fri vers (Modernistisk dikt) av Lennart Andersson
Läst 90 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-03-24 09:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lennart Andersson