Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En hemlig beundran (Sökande och existentiella tankar)

Ögonblick. Där orden inte är av betydelse.
Ögonblicket, där istället sinnet kan röra sig mot frekvenser av andra världar. En närvaro återger känslor av fördolda sanningar, speglar och bekräftar, platser som ännu inte kommit.

Analyserar inte dig. Hör ej heller mitt sorl av inre reflektioner. Istället återtar stunden en kontakt vart i själens sökande kan fortsätta. Den är trött, på intrycken av logikens alla nivåer och av att fortsätta springa.. Springa mot allt detta människan föds att försöka åstadkomma.

På 5 minuter öppnas en portal där frågor som ”Hur man mår” inte längre är relevanta, men istället en underton i uttryckets komplexitet. Med andra ord återges en annan sida av mänskligheten, där närvarons små uttrycksmedel resulterar i existensens största gåtor.




Fri vers (Fri form) av A. K.
Läst 190 gånger
Publicerad 2019-03-24 10:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

A. K.