Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårt Stökiga Paradis


Känner hur mitt hjärta brinner
samhället vill att vi försvinner
vi injicera drömmarna vi hade i blodet
höga för stunden lämna vi vemodet

Drogerna blev festens glamour
gatubarn hatar sin storebror
kom så möts vi upp i ett parkeringshus
fixa en flaska smuggel i jakt på ett rus

Är det här vårt paradis
bland fylla och hybris
väntar på någonting mer
än det livet har att ge

Kanske du hör ljudet ifrån stan
någon ropar du ska dö snart
trasigt glas reflekterar stjärnorna ikväll
för knytnävsslaget blev en rejäl smäll

Ser hur du spottar ut ditt blod
fyllan gjorde jäveln självgod
blåljuset roterar mellan alla höghusen
vi började springa bort ifrån snuten

Är det här vårt paradis
bland fylla och hybris
väntar på någonting mer
än det livet har att ge

Välkommen till betongens paradis
Välkommen till betongens paradis




Bunden vers (Rim) av Luna Di Corvo
Läst 305 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-03-24 20:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Luna Di Corvo
Luna Di Corvo