Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flickan I Eld

Om du bara ger det lite mera tid
kanske det du söker finns bredvid
så slösa bort ditt liv då som du vill
så länge inte ditt hjärta står still

Du ville bli din egna bästa vän
det svåraste blev att hitta sig själv
när dina tankar är fulla av tvivel
så länge du fortsätter leva livet

För du var flickan i eld
Som solen brände sen
när du blev vattnet
som drunknade ikväll

Tänk om du ska måla om själen
med alla färger från hela världen
får du vara vackrast på alla sätt
så länge du bara inte är perfekt

Åt helvete med hela jävla stan
det gör ingenting om du är svag
dö så många gånger du vill här
så länge du vet jag finns när

Du har något som ingen annan har
viljan att leva är farligare än elden
för ur askan blir du starkare snart
för du tog saken i dina egna händer

För du var flickan i eld
Som solen brände sen
när du blev vattnet
som drunknade ikväll




Bunden vers (Rim) av Luna Di Corvo
Läst 338 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-03-24 20:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Luna Di Corvo
Luna Di Corvo