Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trött

 

 

ännu en gråmulen dag

men strax bryter solen fram

tröttheten från igår är kvar

förlamande, envis

 

ska åka in till sta'n

kolla på fotboll

med maken o grannen

efteråt en bit mat

på nån restaurang

 

de små guldkornen i tillvaron

till synes obetydliga

men så värdefulla

förhöjer vardagen

bara tröttheten kunde ge vika

 




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 116 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-03-25 10:29



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Höstdepression eller vårtrötthet, lika illa... men när sommaren kommer blir det nog guldkant på tillvaron.
2019-03-25

  Marita Ohlquist VIP
Hopps att du får en riktigt bra kväll, där du för en stund kan glömma hur trött du är!
2019-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP