Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Vårens paus

Vilken tråkig dag det blev
Aprilväder hela dagen
Nästan så man fick ont i magen
Ville inte ens skriva brev

Regn snö och hagel föll
Solen kanske en timme höll
Mörkt som natten det blev i mitt hus
Måste till och med tända ljus

Våren har tagit paus idag
Vi saknar den både du och jag
Kanske kommer den snart tillbaka
Då kan vi på verandan ta kaffe och kaka




Bunden vers av Feliaxel VIP
Läst 178 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2019-03-25 15:36



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Snöat idag nu sol...April väder som kan hålla på några veckor till..
2019-03-31

  Maj-Lis VIP
April kan ju verkligen vara nyckfull...men ännu någon dag dit
2019-03-26

    Elisabeth Nilsson VIP
Bra diktat om den älskansvärda våren, som vi vill hålla i famnen.
2019-03-26

  M.Eta
Det är som om vädret tror att det är första april lite fram och tillbaka. Bara, bara luras! Fin text!
2019-03-25

  Marita Ohlquist VIP
Vädret rår vi inte på
där är vi alla lika
när våren tar en paus
får vi sitta inne och fika.
2019-03-25

  ULJO
Alltid dessa bakslag i vädret. Fin bild, söt groda.
2019-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Feliaxel
Feliaxel VIP