Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hormones

Change
Want to change
myself
but stay the same
inside

Modify my body
to make you see me
your mouth to form
the right pronoun

Change happens between breaths
between hands and skin

Heartbeats




Fri vers (Fri form) av Patrik Orion Sten
Läst 117 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-03-25 16:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Patrik Orion Sten
Patrik Orion Sten