Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DEN VACKRASTE

 

Jag ville vara

den vackraste

 

för dig

 

visade skavanker

inuti och utanpå

 

för dig

 

ändå blev jag

den vackraste

 

för dig




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 192 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2019-03-26 18:41



Bookmark and Share


    Mino0
Lycka att få känna så:)
2019-03-28

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Njuter av din lilla text som rymmer så mycket kärlek!
2019-03-28

  Poeten Salvador VIP
Kärlekens väsen
2019-03-27

  Niliboy
Något att glädja min zombie med!
2019-03-27

  M.Eta
Kärleken ser det vackraste, skavanker ses av andra! Fin text.
2019-03-27

  KattenKin VIP
Så är kärleken. Inte alla som får uppleva den. Så mången kärlek som lägger beslag på begreppet, men aldrig lever upp till innebörden.
2019-03-27

  Blomma-Stjärna VIP
"Du är det finaste som finns - det vackraste i världen" sjöng Alfzelius - och nog är det lycka att få visa sig som man är och vara "vackrast i världen" för den älskade
2019-03-26

  Öknens Ros VIP
ser man ärligt på sig själv som person är man vacker i sig även för andra.
2019-03-26

  Feliaxel VIP
Det vackraste syns inte alltid
2019-03-26

  ULJO
Vackerheten sitter på insidan
2019-03-26
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP