Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto // Snödroppar visar vägen och skapar hopp


Längtan är livets drivkraft

 

Varma tankar får mig att känna den närhet jag längtar efter, tankar som blir till känslor som blommar upp likt alla de snödroppar som färgar marken oskuldsfullt vit på våren.

Min längtan efter ett möte gör vardagen till en euforisk flygtur där mina drömmar blir till min verklighet, drömmen förverkligar min upplevelse till min lustfyllda verklighet.

Det är längtan om närhet som ger livet en djupare mening, en längtan till möten där känslorna kan blomma i starka doftrika färger som ger kärleken möjlighet att slå rot.




Övriga genrer av Kensy65
Läst 141 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-03-26 07:37



Bookmark and Share


  M73
Fin!
2019-03-26
  > Nästa text
< Föregående

Kensy65
Kensy65