Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ute - Haiku

 

 

snart så kommer vår

efterlängtad av många

fika ute skönt




Bunden vers (Haiku) av Öknens Ros VIP
Läst 118 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-03-27 11:42



Bookmark and Share


  Per Drysén
Gott och avslappnat
2019-03-28

  Fulbergarn
i morgon hände det
2019-03-27

  Marita Ohlquist VIP
Snart är tiden här, när vi är mer ute är inne!
Bra skrivet om längtan.
2019-03-27
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP