Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


I feberns våld bryter nya tankar fram, som en stenhuggare Står med sin huggare i högsta hug att mejsla fram .... IMP


Impuls-iv

Ivrig när som det klickar till

Uppe i centralen, inte bara ljusblixtar.

Man vill vinna.

  

Frivilligt skenar det i väg

om allt är självklart, men

det är det inte alls, snurrar omkring gör det

enligt tyngdlagens spänstighet spinner den där silvriga kulan i sin omloppsbana.

 

Like a Silver bullit

Vilken är dess kraft energi atomer, bränsletyp och vilket oktantal bär den en enkel handkraft.

Ett snabbtåg under sin epok.

Oberäkneligt dra det igång och ger namn för sin fart,man

anar en dold eldrift.

 

Att slänga ut på bordet, högsta vinsten som detta hjul ger utlottning, roulette när kulan släpps

lös, som en vild demon är allt i rörelse, den följer medsols med en sådan hypnotisk känslan, vilket nummer är du?

 

    Jag satsar allt på dig, en febrig rusning går genom kroppen allt eller inget.

Det tjocknar till klumpar till sig, tiden stannar hjärtat gör halt, rusningen stockar sig allt smalnar av.

En hastighetssänkning och en disharmoni av bränt gummi!

 

Vinner jag och kulan studsar mot sitt mål…




Fri vers (Spoken word/Slam) av danne //
Läst 193 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-03-28 08:58



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Du skriver väldigt gripande och starkt

"lös, som en vild demon är allt i rörelse"

Fantastiskt!
2019-05-04

  Mats Edin VIP
Gillar silvret!
2019-04-14
  > Nästa text
< Föregående

danne //
danne //