Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min sista julklapp från den finaste människan.


Från en ängel till en annan.

DEN SOM SÖKER SKALL FINNA, DU MIN HJÄLTINNA

Det finns tider när jag går under
De stunder jag dör
Om det inte sker ett under
Något magiskt som stör
En ängel som dyker upp
när jag vill ge upp
sorgsen och stolt
som en kamlöss tupp
Hjälp mig snabbare än Bolt!
När man enligt ovansagda
Står på botten;
Jag dör nu,
om jag inte räddas av en omvänd hönan Agda

Jag har fått en;

Och det är alltid du! GOD JUL

- Urban Turesson




Fri vers (Prosapoesi) av S.Turesson
Läst 197 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-03-28 17:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

S.Turesson
S.Turesson