Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trasig

 

 

det krasade till

när näsan krossades

av den hårda knytnäven

blodet forsade ner på tröjan

 

hennes näsa blev sned

en ständig påminnelse

om det onda i världen

 

 

 

 

 




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 125 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-03-29 10:09



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Har en tjejkompis med ett ärr efter en operation där dom lagade det krossade näsbenet, precis som i texten blir hon påmind varje dag om kräket som slog.
2019-03-29

    Elisabeth Nilsson VIP
Verklighetens ondska väl beskriven.
2019-03-29
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP