Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Verktyget gud skapte och som skapte gud



Orden fängslar
Fly, ta dem eller ducka om du kan

De var aldrig avsedda för våra öron
De var kuggar, en irreversibel riktning
mot singularitet

Hör, sök lä
Digitala vindar viner och röster kallnar

Du är välkommen in, var god välj meny och njut ditt vin,
virtuellt vid lägerelden







Fri vers (Fri form) av Om_öj_lig
Läst 187 gånger
Publicerad 2019-03-30 03:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Om_öj_lig
Om_öj_lig