Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fotograf: Pilträd ©


När vi är redo

När vi är redo
att möta sanningen
växer ljuset
inom oss
och raserar fasaden
av illusion




Fri vers av Pilträd
Läst 378 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2019-03-31 08:54



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Härliga ord
om ljuset

och underbar bild (igen}
2019-10-14

  Quasimodo
Med sanningen och verkligheten blir vi ett med ljuset!
2019-05-22

  ULJO
Så är det ibland. Sanningens minut.
2019-03-31
  > Nästa text
< Föregående

Pilträd
Pilträd