Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En otroligt stämingsfull kväll i Färila kyrka, med sång och musik.


Earth hour

 

 

det nedsläckta skeppet

i skymningsgrått

under rappningens

kvällsdunkla

tak och väggar

fylls bänkarna

av tysta sittande

rummets famn

som samlar tidevarv

av kärlek av glädje och sorg

ikväll gör sången musiken

att ännu ett lager

gemenskap och ödmjukhet

fästs till den enkla självklara

andlighetens atmosfär

 

 




Fri vers av Per Rydberg
Läst 231 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-03-31 12:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg