Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Våren den sköna

Våren den sköna så underbar
Vad vi har längtat
Den alla attribut har
Sol och värme och fågelsång
Man några glädjeskutt tar

Dom gröna fingrarna vill gärna ut
För att så och sätta allt man vill ha
Väcka rabatter som sovit förut
Kanske en ny vi också kan göra
Och av arbetet njuta till slut




Bunden vers av Feliaxel VIP
Läst 201 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-04-01 10:36



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Härlig vårton i din dikt! Allt man genast vill göra, som att sätta frö och klipparosor.
2019-04-01

  ULJO
................... kanske den kommer nu. Du har hjälpt den lite på traven med dina fina ord.
2019-04-01

  M.Eta
Underbaraste av årstider. Alla blommor som behagar oss! Fint.
2019-04-01

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om en underbar årstid!
2019-04-01

  Öknens Ros VIP
Man riktigt känner ivern att så och plantera, och känna alla vårens dofter.
2019-04-01
  > Nästa text
< Föregående

Feliaxel
Feliaxel VIP