Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hysterin om anorexin

Jag vet att jag måste.
Men du vet att jag inte vill.
Måste jag då för att du vill.
kan strunta i det för att jag inte vill.
Eller räknas bara vad du vill.
Vill.
Vill inte.
Jag vill inte äta.
Men du vill att jag vill.
Du vet att jag inte vill.
Jag vill inte för att jag inte vill
Jag vet att jag måste.
Du vet att jag inte vill.
Äta.







Fri vers (Fri form) av Whirlwindpoesi
Läst 145 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-04-02 07:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Whirlwindpoesi