Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Formelettettan

 

Minns det likt igår
F1 satte djupa spår
direktsänt lopp i tv
slutade i ack och ve

den 10/9 anno 1978
Belsebub i sig gotta
då på Monzabanan
viftade ej målfanan

krasch mitt på raka
då ett dygns likvaka 
11/9 formel-1 legend
mot döden var sänd

läkarmisstag i lunga
legend dog i år unga
i höstas åktes kolonn
ärat Ronnie Peterson







Bunden vers (Rim) av Bodingen VIP
Läst 112 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-04-02 08:13



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Han var den störste på sin tid, trots att han fick sämre bilar att köra. Såg dokumentären om honom honom, hur han blev missgynnad, skamligt.
Fint skrivet om en legend.
2019-04-02
  > Nästa text
< Föregående

Bodingen
Bodingen VIP