Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vart är mina jävla äppelbitar?

Jag sitter i bilen, i en kö.
För jag är hungrig,
Ni vet när det känns
som att man ska dö
Så jävla hungrig
Arg
Frustrerad
Ledsen
Glad
Gråter
Får äntligen beställa min mat
Mcvegan och äppelbitar tack
Hora.
Betalar, får min mat.
Åker hem
Öppnar min papperspåse
Ser en mcvegan.
Men inga äpplen.
Allt jag ville var att få äpplen
Är en vegan som frivilligt
i ren hunger stödjer McDonalds
Och så glömmer de mina äpplen
Så nu är jag åter igen
Arg
Frustrerad
Ledsen
Och en dålig vegan.





Fri vers av Whirlwindpoesi
Läst 168 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-04-02 12:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Whirlwindpoesi