Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vittring

 

Morgonens ankomst
resulterar i nattens
avsked

blickar ut med trötta
rödsprängda
ögon

hälsar skogens friska
väsen och fauna
jaktlycka

skärper mina sinnen
även jag drivs av
vittring





Fri vers (Fri form) av Bodingen VIP
Läst 148 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-04-03 08:22



Bookmark and Share


  Lottie Ålhed VIP
Känner skogens läkanden kraft här Applåd!
2019-04-03

  Fulbergarn
Det är härligt i skogen nu
tycker både jag och du
2019-04-03

  Öknens Ros VIP
Närvarande stämning, skogen som alltid gömmer hemligheter.
2019-04-03
  > Nästa text
< Föregående

Bodingen
Bodingen VIP