Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Öde

Världens öde är mitt.
Jag står i mitten av mitt öde
och betraktar det öde landet.

Världens öde är mitt.
Mittens rike är ditt.

Jag befinner mig
i mitt ödes och min världs mitt.

Allt mitt är ditt och allt ditt är mitt.

 




Fri vers av Algotezza VIP
Läst 99 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-04-03 15:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP